HVAD ER PERSONLIG TRÆNING?

Personlig træning er din vej til hurtigere resultater. Den personlig træning er direkte målrettet dit helbred, form og behov. I princippet kan personlig træning foregå alle steder. Den bedste træning er efter vores mening varierende, funktionel, udfordrende og sjov. Som personlige trænere viser vi vejen til at opnå dine mål.

Vi fungere som guide, hvor vi laver en plan sammen, som fører til dine mål. Det er vigtigt at træningen er meningsfuld for dig, derfor bliver hvert forløb skræddersyet, så resultaterne også er holdbare efter et forløb.

Vi ligger i Funktionel Fysio vægt på at være nærværende, grundige og motiverende og have fokus på god og klar kommunikation. Det er vigtigt at besidde disse værktøjer, som det kræver at hjælpe den enkelte. Vi bliver motiveret af at lære fra os og inspirere andre menneskers syn på deres egen krop og omverden. Vi er et personlig trænings team, som brænder for at gøre mennesker bedre og fejre de små sejre som store.

HVORDAN STARTER DU I PERSONLIG TRÆNING?

Du starter med en Intro session, hvor vi snakker om, hvordan et forløb kunne se ud for netop dig. Der finder vi ud af om personlig træning er noget dig, og om vi er et godt match. Vi aftaler sammen målet med forløbet, så vi har et fælles udgangspunkt. Derefter planlægger vi et skræddersyet forløb, så vi har det bedste udgangspunkt til at nå målene.

I forløbet anvender vi evidens- og erfaringsbaserede værktøjer, som giver bedst mening i dit forløb. Du vil lære at anvende flere af værktøjerne selv, så du efter et forløb kan fortsætte din egen udvikling. Det er i et forløb vigtigt at flytte sig fysisk og mentalt både under og efter et forløb i min verden. Vi går meget ind for at hjælpe til selvhjælp.

HAR DU SVÆRT VED AT KOMME AFSTED?

I et forløb med hos os står du ikke alene med din træning, og det hjælper på motivationen. Du vil have en personlig træner med på sidelinjen altid, så du kan føle dig sikker på at træningen går den rigtige vej. Forløbet vil være et fælles projekt om at komme tættere på dine mål, og når du først er inde i rutinen giver træningen mere overskud og energi i hverdagen.

Det kan være svært at opnå de resultater, som man gerne vil have uden personlig træning. Resultater i form af træning kræver i korte træk kontinuitet i sin træning, og et program som passer til ens ambitioner og niveau. Det handler også om at komme afsted de dagen, hvor de dårlige undskyldninger kommer. Det kan være det regner, er koldt og glat. Det kan være du ikke sov så godt, eller har haft en hård arbejdsdag. 

 

HJÆLP TIL MOTIVATION & RESULTATER!

– flere resultater med personlig træning!

Du vil i forløbet opdage at motivationen for at træne og at holde sig i bevægelse vil stige og resultaterne vil vise sig selv. Du vil blive bedre til at bevæge dig, som du gerne vil og klare de udfordringer, som du oplever. Målene vil så kun være et spørgsmål om tid før du når dem. Et nyt studie viser også at du hurtigere, når dine resultater med en personlig træner.

 

 

Send en forespørgsel